juli 2017 door Eva Sharo

Alfredo’s Taqueria opent in Het Industriegebouw!

Na de opening van Old Scuola is Het Industriegebouw weer een culinaire hotspot rijker namelijk Alfredo’s Taqueria. Daarmee krijgt Rotterdam eindelijk een authentiek Mexicaans restaurant waar je van dinsdag t/m zondag terecht kan voor al je taco, tortilla en cocktail cravings. En niet verkeerd: het aangrenzende terras met tropische palmbomen en picknick banken in onze expeditiestraat. Je staycation vier je gewoon hier in Het Industriegebouw.

 

The guy with the socks, right?
De man achter Alfredo’s Taqueria is Dennis Ebeli, beter bekend van sokkenmerk Alfredo’s Gonzales en het festival Oranjebitter. Hij doet dit samen met Ton van Zanten (o.a bekend van Dudok). Samen hebben ze de handen ineengeslagen om een stukje authéntica comida mexicana neer te zetten in zowel interieur als smaakbeleving.

Alfredo’s Taqueria is open op zondag t/m woensdag van 11:00 tot 00:00 uur. Op donderdag van 11:00 tot 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 02:00 uur.

Je vindt Alfredo’s aan de Goudsesingel 204 in Het Industriegebouw te Rotterdam.

 

 

 

 

Be the 1st to vote.

Contact

Het Industriegebouw


Goudsesingel 52-214
3011 KD Rotterdam

010-3074686

info@hetindustriegebouw.nl

alle items
Toon meer artikelen